Relationsdoktorn och picknick extra allt

Ännu en grym dag här på Tylösand. Solen skämmer bort oss ordentligt och det är verkligen medelhavsvärme, vi njuter till max och jag jobbar på att VARA I NUET. Inte helt lätt om jag ska vara ärlig, jag svävar ofta iväg och stressar upp mig för allt jag borde göra, hur jag ska göra det och att jag i alla fall måste skriva ner det på min lista. Yogan har varit en jättebra hjälp för mig, att få in mera mindfullness i mitt liv på riktigt. Att kunna vara i nuet är inget som bara kommer utav sig själv, det kräver verktyg och träning och för mig är just yogan och även att få komma ut i naturen och jogga eller gå guld värt. Nu är jag HÄR, jobbet får vänta några dagar, husbygget likaså. Det ordnar sig, det gör det alltid! Så NU är jag bara, bara här.

2-7

Vi bor ju praktiskt taget mitt på golfbanan, Mikaels drömboende och här har hans dagar börjat med en golfrunda. Han ställer väckarklockan, smyger upp i ottan och kommer in från rundan lagom till att vi har avslutat vår frukost. Och då får jag ta en jobbtimme vid datorn och sen min powerwalk längst med stranden till Tylösand. Det här är verkligen något jag tror är en av nycklarna till att få en relation att fortsätta må bra. Att man ger varandra tid att få göra det man trivs allra bäst med. Är det att få en timme eller två vid datorn, ja då ska din partner få det. Är det, som i mitt fall, att ”släppa” ut mannen på golfbanan, ja då försöker jag unna honom det! Att sitta ihop hela tiden tror inte jag är en bra grej, att ge den andra tid för sitt intresse och sedan få ”tillbaka” en harmonisk, glad partner – det är bästa receptet!

2-12

Minimi! Eller mini-pappa för att vara korrekt. Så lika de här två.. I går kväll hade vi kanske en utav sommarens absolut bästa dagar som avslutades med den här picknicken på beachen. Mikael och Alex älskar båda två att laga mat vilket gör att jag och Isabella är nästan osunt bortskämda med fantastiska middagar precis hela tiden – faktiskt i de flesta fall till och med bättre än på krogen. Här blev vi bjuda på hemmagjorda wraps där det grillades lövbiff, olika korvar och på surfbrädsbordet fanns även sallad, fetaost, bea och pricken över i:et – chili, ingefära, lime och soya. Även ostar, oliver och vin!

2-13

2-17

Lukas och John. Total kärlek.

2-15

Jag och Isabella! Också kärlek!

2-18

Strandkreativitet!