Så kan det gå, har skaffat en butler till Smedjan!

Jag roar mig ofta med att titta på olika auktionssidor på diverse saker. Häromdagen var jag med på en budgivning om järngrindar. Jag tyckte priset gick upp lite för mycket och tittade därför runt på lite andra saker. Kryssade i ett par budgivningar och tänkte inte mer på den saken. Några dagar senare får jag ett mail om att jag vunnit auktionen. Gick in och tittade,, Växjö Auktionsverk.. en skyltdocka.. Jo, jag kom ju ihåg att jag hade tänkt att den skulle vara kul i Smedjan men jag tänkte inte längre än så.

Gick in på mina sidor, hm, en tusenlapp för att få honom fraktad till Sthlm, kändes lite dyrt.. Hade lite lust att inte hämta ut honom alls.. men tog mig i kragen och gjorde en chansning, skrev och frågade på Facebook om någon skulle till Växjö de närmaste dagarna. Jo, fick svar.  Tänka sig vilken tur jag hade.. Min snälla vän Anne hämtade upp honom och spände fast honom i passagerarsätet upp till Sthlm. Jag fick honom på kvällen och la  honom i min bil.

3c1

På morgonen när jag skulle lägga in mina kameraväskor i bilen blev jag rejält rädd, hade glömt bort honom..

6

168 lång och huvudet liggandes på sidan.. Ja ja, det här blev en lång historia av en kort. Jag har en ny rolig sak till Smedjan och jag längtar till att det ska gå att börja möblera och ta dit min butler utan att han ska bli dammig. (dammigare.. )