Skönt att få lite inspiration och se höstens nyheter

Fick en inbjudan av Lulu Carter till en pressdag hos Polhem Pr  för att få reda på mer om hennes designsamarbete med RoyalDesign.

Pressdag aw16.Polhem PR

Alltid kul att få vara med på såna här dagar och få ta del av  ideér och nyheter och framförallt kul att se vad duktiga Lulu håller på med.

Blogg 2b

Inspirationen från Bali är tydlig.. Skönt, mysigt, laid back, färglatt , surf.  Från och med i slutet av juni finns kuddarna och brickorna att köpa.

Längre in i lokalerna huserade Eilersen, min favorit när det kommer till soffor. Kvalité, snyggt och komfort.. Ser lyxiga ut.

http://www.eilersen.eu/#/FrontPage

Bland alla utställare fanns även Jotex med som hade en graffittivägg, gilla!! Det stod på infot: En modig höst med Jotex och jag håller med, jag känner för en modig höst.

Blogg 5b

Jag tycker om lite tuff inredning. Hemma i mitt kök har jag denna väggmålning:

Blogg 7

Det hanns även med ett besök hos Trendgruppen som presenterade höstens nyheter från Absolut Art, Alcro, Cervera, Fiskars, Glommen & Lindberg, Idyllien, Iittala, Kakelspecialisten, Mimou, Mäster, Ogeborg, Ogland, Rörstrand och Swedese.

Speciellt kul ska det bli att få prova denna lilla nya specialpensel som det står såhär på: Snabbare målning, lättare rengöring, teflonbehandlad softborst för sparmålning av lister fönster mm..

Blogg 8

Går säkert att använda till tavelmålning också. Min kompanjon Jonas Hessman och jag målar och säljer tavlor via Boredom Art:

IMG_9932[1]

_DSC9480

Sist men inte minst så ser jag fram emot att få testa Idylliens produkter mera. Deras doftljus och oljor som jag provade doftade fantastiskt.

http://www.idyllien.se/

och tack Trendgruppen för fina blommor!

_DSC2584b

 

2 reaktioner till “Skönt att få lite inspiration och se höstens nyheter”

 1. Johanna skriver:

  Visst e hon duktig min moster 🙂

  1. Cecilia Cia Liljeton skriver:

   Hej Johanna, kul att veta att det är din moster… Kul att träffa dig på Capri häromdagen!!
   Kom och hälsa på i smedjan nästa gång du är i Sverige..

Kommentarer inaktiverade.