Tror inte Smedjan blir klar innan jag dör…

Idag var en underbar varm vårdag trots att det bara är i början av mars. Jag kom ut till Smedjan och började titta runt och kom på att den kommer antagligen inte bli klar innan jag dör.. Det är FÖR mycket att göra.. Toms förslag är att vi tar ett lån och bara bygger klart.. Kanske får bli så.

Idag kändes allt lite depp i alla fall. Stora rummet som är så fint är fint men inte klart. Som jag skrivit förut så skulle taket tvättas ordentligt med högtryck innan golvet las in men det har inte gjorts så nu droppar det olja och det är fullt av små oljeklumpar. Jag kan inte ställa in några möbler. Jag har lagt ut lakan på golvet och börjat torka av oljan men det kommer att ta några omgångar.. Insatsen till öppna spisen kan inte installeras innan skorstenen är fixad och det kan inte göras innan det blir sommar så den bara står där och kan inte eldas i. Om någon månad kanske det går det att isolera övervåningen ovanför stora rummet i alla fall, då kanske det blir lite varmare.

Gick runt huset och hittade denna hylla på baksidan. Bra present från någon! Tack! Jag klarade nätt o jämt att släpa den till boden och dra in den. Den fick plats och det blev perfekt. Nu kan jag iallfall tömma lite småsaker ut till boden.

Det va ju det där med att få undan saker , det är fortfarande fullt i det vänstra ”trä”rummet. Har satt ut annons på allt virke som ligger på hög. Jag har fått många svar faktiskt, får se vem som får köpa det. Hade en kille ute som hade ett projekt och skulle bygga en surfbräda med återvunnet trä men tyvärr var brädorna några centimeter för smala för honom och idag var det någon som skulle bygga bod på Gotland som hörde av sig. Häromdagen en kille som skulle bygga lekstuga till sina barn. Vi får se vem som köper det,

IMG_9283

Sen har jag denna stora såg kvar. Höjd 2,30 och supertung.

12

Ja ja, lördag eftermiddag och livet går vidare. Imorgon är en annan dag och vi ska vara glada för varje ny dag.

Trevlig helg!