Från botten till toppen – yoga, sushi och present

Det har inte varit någon glimrande vecka för mig. Ibland är livet mycket upp, ibland lite mera ner och just nu har det tyvärr varit lite för mycket av det sistnämnda. Lite för mycket uppförsbacke och så är min man borta väldigt mycket med sitt jobb nu så jag försöker få tiden att gå ihop – vilket den, inte helt otippat för någon jag vet, inte gör. Inte alls om jag är ärlig. Jadajada, ska inte tråka er allt för mycket men ibland måste man få ”gå ner sig” lite också. Som våra årstider tänker jag! Min son sa till mig i morse att det är tur att vi inte alltid har fint väder för då skulle vi inte veta att det fanns att längta till. Klokt. För att försöka vända min tråkiga neråt-depp-spiral tog jag en dag där jag bakade in lite utav det bästa jag vet. Ett yogapass på favoritstället Yogayama, en fruktansvärt god sushilunch på grymmaste Sushishoppen på Storgatan 16 på Östermalm – kan vara en av Stockholms topp-sushi-restauranger om ni frågar mig. Och där du får 10 vällagade, krispiga bitar för hundralappen.

Yogamattagarage på Yogayama

Yogayama gör verkligen något för mig, bokstavligen talat balsam för själen OCH väldigt härligt för kroppen. Jag riktigt känner när jag kliver över tröskeln hur hela min kropp förändras. Jag tar ett djupt andetag, axlarna sjunker och jag får ett lugn i mig. Bara utav att gå in genom dörren. Efter ett pass är jag fortfarande i denna magiska ”yogi-känsla” hela dagen. Det kan för någon som inte gör yoga eller mediation låta flummigt men yogan gör mig till en bättre människa. Hade jag haft tid skulle jag börja varje dag här. Gärna följt utav den här lunchen…

Sushi-magi där det där lilla extra verkligen finns. Sushishoppen på Storgatan i Stockholm

Att ta sig tid till ett ”break” ibland, att lämna datorn och bara göra något annat är så oerhört viktigt. Särskilt när allt rusar på och man inte ens hinner reflektera utan dagarna går in i varandra i en strid ström av måsten, kaos och tidspress. För mig var den här förmiddagen en grym boost som behövdes. Hängde på dans med den här godingen

innan jag kom hem och där väntade ett litet fint paket vid dörren!

Från Elemis, en flaska av deras nya Pro-Definition Facial Oil. PRECIS vad jag behövde!! Som ”ett brev på posten”. Mycket glad blev jag, särskilt när det samtidigt plingade till i mobilen från min väninna som skickade en bild där hon tackade mig för magasinet som kommit hem till hennes brevlåda i Bromma och gav henne en avkopplande och inspirerande stund i sängen.

Det är ju precis det vi jobbar så hårt för, och det jag behövde var faktiskt det den här dagen tillslut gav. Lite reboost, andas, goda smaker, familjekärlek, en oväntad present och så lite uppskattning för vårt tuffa jobb med magasinet! Puh… Nya tag inför ny vecka börjar nu!