Det skräddarsydda köket

DuPont Corian - Kök - Inspiration My Home

Det har aldrig varit enklare att skräddarsy sitt drömkök – DuPont Corian suddar ut gränserna och låter fantasin bli ditt enda hinder.

Möjligheternas kök

Böljande, organiska osynliga former och fogar. Ett material som gör att du kan skapa precis det kök som du önskar. Gravera, fräs, färglägg och genomlys precis efter egen smak. När du väljer att designa ett kök med DuPont™ Corian® är allt möjligt. DuPont samarbetar med arkitekter, designer och tillverkare världen över för att maximera kreativiteten av detta mångsidiga kompositmaterial.

Banbrytande material

För den rutinerade köksälskaren är inte DuPont™ Corian® någon nyhet men för er andra kommer här lite kuriosa. DuPont™ Corian® är ett kompositmaterial som på riktigt förverkligar mer eller mindre alla kreativa visioner, såväl i kök som i badrum. I över 200 år har företaget pushat industrins gränser för att uppfinna nytt material och ny teknologi för att möjliggöra det sömlösa köket. Corian® komposit kan användas överallt, finns i ett stort utbud av trendsättande mönster och nyanser och nu kan du också skapa egna specialblandade färger. Det är otroligt lättskött, tål såväl värme som kyla, bara att torka av.

DuPont Corian - Inspiration My Home

Köket med intelligent elegans

“Endless Evolution” är målande för det som DuPont™ Corian® står för och det solida ytmaterialet har genom åren blivit i det närmaste ett ikoniskt materialval för världens mest framstående köksarkitekter och designers. Oavsett om din livsstil går åt minimal ultramodern funktionalitet eller charmen av klassisk stil erbjuder DuPont™ Corian® en oöverträffad lösning. Kreativitet till ytan i en ren, originell och mycket hållbar form.

DuPont Corian - Inspiration My Home

 

 

 

 

 

 

 

 

För att se en video om det utökade köksutbudet, besök: www.portraitsoflife.corian.com 

Besök den officiella kanalen för DuPont™ Corian® på Youtube.