Go gadget go del 1 – sommar 2017

Go gadget go del 1 - sommar 2017 - Bamford Milgauss

Vår Gadget-redaktör Charlies knän är täckta av plåster, hans hand är lite stukad men han är lycklig som ett barn på julafton. Eldrivna brädor, perfekta öronsnäckor och routers som på riktigt fungerar som de ska. Det tål att sägas igen, saker som förenklar vårt liv får oss på fall..

Text Charlie Strandberg

TICK TACK, ROLEX MED EN EDGE

Londonbaserade Bamford Watch Department gör det AMG gör för Mercedes. Standard formalia och klassiska utseendet är ingenting man gärna ser upp till – förändring och nytänk står överst på agendan. Milgauss, som vanligtvis är oerhört sober, har här blivit custom made med svarta och orangea inslag. Grymt snygg om ni frågar mig. Har vi fått dig på fall och du nu undrar om priset? Tänk det dubbla! Från ca 120.000 kr.

Go gadget go del 1 - sommar 2017 - Nya Nokia 3310

NOKIA 3310 – GAMMAL KÄRLEK ROSTAR ICKE

Kommer ni ihåg mobilen som klarade allt, med en batteritid på flera dagar och som hade spelet Snake i svartvitt. Nokia gräver upp den gamla godingen från graven och har moderniserat den. Nokia 3310 är äntligen tillbaka! Respekt säger vi. Pris från ca 500 kr.

Go gadget go del 1 - sommar 2017 - Nest Termostat

SMARTA HEMMET – PERFEKT TEMPERERAT MED TERMOSTAT

Det finns ingenting värre än när det är för kallt eller för varmt hemma. Nu kan du styra temperaturen med Nest Termostat. Sammankoppla med din smartphone och få vardagsrummet varmt och mysigt och kanske sovrummet svalt och skönt. Nest sparar även all information och kommer ihåg hur du vill ha det! + att du även sparar energi! Pris ca 2.500 kr.

Go gadget go del 1 - sommar 2017 - Plume

SMARTA HEMMET – HEJ DÅ NÄTVERKSPROBLEM

Vi vet, routers är den största faktorn till irritation över ditt internet i hemmet. Vi tackar nu Plume, som inte bara skapat en produkt som är vacker estetiskt, utan som också hjälper till att sprida ditt trådlösa nätverk till varje rum. Varmt välkommen stark uppkoppling. Pris: från 700 kr och uppåt. Säljs i ett, tre eller sexpack.