Go gadget go del 2 – sommar 2017

Go gadget go del 2 - sommar 2017 - Boosted Boards

Vår Gadget-redaktör Charlies knän är täckta av plåster, hans hand är lite stukad men han är lycklig som ett barn på julafton. Eldrivna brädor, perfekta öronsnäckor och routers som på riktigt fungerar som de ska. Det tål att sägas igen, saker som förenklar vårt liv får oss på fall..

Text Charlie Strandberg

GADGETS – BARNSLIGT ROLIGT

 Eldriven bräda från Boosted

Boosted, eldriven bräda. Spara på miljön och akta dig för skrapsår. Skateboard är för många ett livsfarligt ”fordon” att använda. Men för att krydda farligheten lite extra har Boosted tillverkat en eldriven bräda med fjärrkontroll. Väx inte upp, det är en fälla och jag är ledsen men jag är fast, det här är barnsligt kul. Pris: Från 12.000 kr. boostedboards.com

Go gadget go del 2 - sommar 2017 - Urbanista & HereOne

Trådlösa hörlurar

Tycker mycket om svenska företaget Urbanistas nyhet Seattle Wireless. Hörlurarna är tillverkade av TR90-material vilket gör dem töjbara och riktigt slitstarka. Med den avancerade swipe-tekniken kan du enkelt svara på samtal, spela upp och pausa musiken och byta spår. Hörlurarna levereras med en extra sladd så om batteriet tar slut, är det bara att plugga in sladden och du kan fortsätta att lyssna på dina favoritlåtar. Rek pris. 999 SEK.

Trådlösa hörlurar är idag ett måste, men utbudet är stort och valen är många. HereOne kommer här med en minimalistisk, högkvalitativ produkt med fantastiskt ljud och bra passform. Och storleken, som vi gillar saker som inte tar någon plats. Och denna ypperliga förvaringslåda så att de små tingen ändå inte försvinner. Pris 3.000 kr.

Go gadget go del 2 - sommar 2017 - Range Rover Velar

Range Rover Velar

Herrgårdsvagn eller stadsbil, en sak är säker. Range Rover är idag en lyxsuv som blivit populär bland de flesta med sin kvalitet och sina köregenskaper. Nu väljer man att förlänga utbudet från Vogue, Sport och Evoque med ett mellanting, Range Rover Velar. Mycket snygg om ni frågar mig.