Hälsa och skönhet – sommar 2017

Hälsa och skönhet sommar 2017

Äntligen är ljuset här, dagarna blir längre och varmare. Ta vara på livet, skapa energi och dra in sommarluften i lungorna. Ut och rör på dig i naturen, ligg och läs en bok i skuggan och njut av en kopp te på kvällen. Och så smörjer vi in oss. Hela tiden..

Av Redaktionen

Hitta lugnet

Att hitta en rofylld plats för en stunds avkoppling är vår melodi. Det behövs inga gymkort, inga dyra träningskläder eller tider att passa. Det enda som behövs är att du tar din hälsa på allvar, att du bokar in den här stunden för dig själv. Apparna Down Dog (yoga) och 7 Minute Workout är våra favoriter.

Hälsa och skönhet sommar 2017 - Bergstrands Kafferostis te

Tea time

Såväl det omsorgsfylla innehållet som de fina förpackningarna faller oss i smaken. Crocodile TEArs, Bergstrand Kafferosteris gröna organiska teer håller måttet, liksom Pukkas immunstärkande kollektion med superbär. Älskar grönt te som både är uppiggande och stressdämpande.

Hälsa och skönhet sommar 2017 - Pukka The

Hälsa och skönhet sommar 2017 - Standup Paddle Board

Let’s Move!

Det finns ingen, absolut ingen, bortförklaring till att inte införa någon timmes daglig aktivitet under semestern. Förutom att din kropp mår bättre smakar maten godare och humöret blir på topp! Favoriterna här på redaktionen är stand up paddle, joggingturer, yoga och studsmatta-träning-lek med barnen. Vill ni testa på stand up paddle i grupp gå in här för utmärkta kurser och hjälp Standuppaddleboard.se Ett tips är också att hyra en sup-bräda, finns även uppblåsbara, över semestern.

Hälsa och skönhet sommar 2017 - Biotherm SPF 50

Eco SPF

Som ett brev på posten till sommarens smörjhets lanserar Biotherm, en av våra stora sommarfavoriter, solserien ”Waterlover Sun Milk”. Med ekotestat SPF-filter och en formula som är biologiskt nedbrytbar för att minska belastningen på havsmiljön. Flaskan är återvinningsbar och innehållet noga testat och utvecklat för att skona våra vatten. Så oerhört bra säger vi och bugar och bockar för Biotherms miljötestningsplattform Ocean 5 Platform! Face & Body Pris: 365 kr/200 ml.