Hälsa & Skönhet

Sommar = högtryck på kroppsboostingfronten! Råvarorna är som finast, naturen lockar till uteliv och förhoppningsvis finns en del ledighet i agendan. Tag stunderna till er, frossa i nyttigheter och utav naturen.

Text: Redaktionen

UNNA DIG: Livskvalitet

Finns möjligheten där känn efter vad det är precis DU är i behov av. Att ta några dagar av sommarens semester och göra något bara för sig själv är den bästa present man kan unna sig. En golfweekend, en ridresa eller kanske några dagars yogaresa. Ving har ett ypperligt utbud och är en bra hjälp om man inte vill leta och rodda ihop allting på egen hand. På Mallorca, i byn Can Pastilla, ligger Sunprime Waterfront dit Ving har resor fullproppade med såväl yoga som golf. Läs mer på: ving.se/traningsresor

Hälsa & Skönhet

Solkysst

Skrubba, smörj och skydda. Det är en konstform att få till sommarens vackraste solbränna och här vill vi slå ett slag för alla bra brun-utan-sol-produkter som finns på marknaden. Biotherms Aqua-Gelée i serumform ger ansiktet en naturlig, solkysst look. Finns en spray för kroppen också, perfekt för vinterbleka ben. Även ACO har en ny serie solprodukter såväl för skydd som med brun utan-sol-funktion. Decleors peelingprodukter håller hög kvalitet, är dryga och doftar ljuvligt. Deras Body Exfoliator är perfekt att ha i duschen.

Hälsa & Skönhet

Drink your Green

Sommar betyder fantastiska råvaror perfekta att göra juicer, smoothies och sallader på. Frossa loss ordentligt och bygg upp kroppens viktiga energi- och vitaminförråd. Vitaminboosta med en morgonsmoothie, fullproppad med godsaker som är bra för dig. Ingefära, mango och avokado i en härlig mix med citron & spenat! Recept och inspiration hittar ni hos GoGreen från Lantmännen: gogreen.se/recept/raw-food

Hälsa & Skönhet

Glow – Mirakelhy

Produkter som inte tar för mycket plats, inte är för tunga och som på riktigt ger det resultat de utger sig för att göra – sådana produkter gillar vi. Miracle Cushion från Lancôme är ingen traditionell foundation, det är inte ett puder och det är mycket mer än en BB… det är ett flytande kompact puder foundation som både ger en lagom täckande känsla men också återfuktar huden. En liten juvel att ha i strandväskan då dagen kanske spontant övergår i en sommarkväll med vänner och solkrämskinderna inte behöver vara fullt så glansiga. Finns givetvis i en mängd olika nyanser. Pris 395 kr.