Utfyllnad

Att se ut som 20 när vi är 40 är inget vi strävar efter, men ett litet fillerlyft kanske kan vara något! Värt att testa tyckte vi.

Text: Therese Mathisen

Naturligt är underbart men vill man bromsa tyngdlagarna lite finns det idag flera olika behandlingar att få, såväl med nålar som utan. Vi har testat en fillerbehandling och så här tyckte vi om den.

För att få ett expertutlåtande gick vi först på en konsultation med Carina Agdelius, leg sjuksköterska. Alla har olika utgångsläge så det är viktigt att gå till någon som jobbar individuellt som Carina gör. Louise, vår testperson, vill inte skära eller lyfta utan bara fylla ut. Efter konsultationen valde vår testperson Louise att göra en fillerbehandling hos Carina på Agdelius kliniken.

Carina, vad är det du har gjort på Louise?
– Louise önskemål var att se naturlig ut och locka fram sina egna drag. Jag har gjort lite fyllning på kindbenen för att lyfta och fylla ut den mellersta och nedersta delen av ansiktet. Även munvinklarna är utfyllda. En tunnare filler är lagd precis under huden för att ta bort smårynkor i huden. Totalt 6 ml bara, en dryg tesked.

Hur länge håller det och för vem skulle du säga att behandlingen är mest lämpad?
– Med kvalitetsprodukter kan behandlingen sitta i flera år. Hyaluronsyra blir vatten till slut så resultatet mattas av naturligt. Alla som är friska samt inte är gravida och ammande kan göra en behandling. Många män har också börjat göra behandlingar vilket är väldigt roligt.

Och hur tyckte föremålet, Louise, själv om resultatet?
– Det känns verkligen jättebra och jag är väldigt nöjd! Det var viktigt för mig att inte se ”lyft” ut, jag ville bara få fram mina egna, yngre drag lite mera vilket jag tycker behandlingarna gjort riktigt bra.

Läs mer och boka på: agdeliuskliniken.se