Vegas Baby

Resan till Las Vegas var fantastisk och vacker. Alla ställena vi bodde på var karaktäristiska och charmiga men det var otroligt skönt att komma till Las Vegas och checka in på lyxiga Aria efter vår roadtrip.

 

aria-1
 
aria
 
Jag hade bokat in mig både för massage, ansiktsbehandling och blåsning av håret innan bröllopet. Jag älskar spa och Aria spa var helt underbart! Dom hade både våt bastu och torrbastu. Det är lite av en smaksak vad man tycker om men i våt bastun brukar dom oftast ha en eterisk/ aromatisk olja tex eukalyptus som hjälper till att öppna luftgångarna. Man blir så härligt trött i kroppen efter en spa dag.
 
spa-lounge
 
aria-spa
 
Dom hade 3st inomhus pooler, mer som jacuzzi. En varm, en mellan och en super kall. Båda bastun & poolerna var uppdelade i herr/dam avdelning sen har dom även en utomhus pool gemensamt & två stycken meditations rum gemensamt. Nu är bilden på GANBANYOKO stone bed rummet väldigt dålig eftersom det var kolsvart därinne med några ledljus men du kan se om du tittar riktigt noga 😉
 
Det är uppvärmda sten plattor som man ligger på som värmer upp kroppen i lagom temperatur. helt underbart att bara få ligga och andas. Jag kände verkligen hur jag kommer ner i varv innan min ansiktsbehandling-
 
korridor
 
meditation
 
stonebed
 
Eftersom jag skulle på bröllop så bokade jag en HYDRAFACIAL som innehöll både slipning/ dermabrasio, aha syror, en LED mask. Microdermabrasio är en fin fin peeling som tar bort döda hudceller så att syrorna kommer ner lite djupare i huden. Syrorna är väldigt milda för att öka fuktillförseln i huden. Efter syran så använde hon en liten vakuumsug för att ta bort pormaskar, det funkar sådär. Manuell portömning är mycket mer effektivt men det var roligt att prova på detta också!
 
hydra-facial
 
För att öka effekten av behandlingen så används ett blått och rött LED ljus. Det röda ljuset stimulerar till nybildning av huden samtidigt som det har en lugnande effekt och det blå ljuset har en god effekt för att motverka aknetillstånd.
 
Huden kändes återfuktade efter och jag fick verkligen jättefin lyster i huden. Denna behandling finns även i Sverige från Umeå till Helsingborg. Klinikerna står listade här 
 
Om det är någonting som Vegas är känt för (förutom spelandet) så är det maten. Alla restauranger är helt galet bra. Vi var bla och åt på Nobu &  på Bellagio där vi  satt på bröllopskvällen på terrassen med utsikt över fontänen. Magisk kväll med otroligt god mat!
 
bellagio-fountains
 
Nu är det väldigt skönt att vara hemma även om jetlagen är helt fruktansvärd. 9 timmars tidsskillnad är riktigt tungt.. men jag kämpar på!

 

x

T