Barnsligt kul!

Ja ni, det är ju inte så att vi är klara med rucklet och dess minst sagt omfattande renovering om jag säger så. Långväga ifrån men det går framåt, det gör det absolut! Vi är nu inne på utsidan där våra fönster ska få sig en behövlig renovering. Jag vill ju som ni vet helst bevara och spara allt gammalt och här har jag lyckats få till det vilket gör mig otroligt lycklig! Just nu befinner vi oss inplastade – vilket jag kommer visa och beskriva mer snart – men för att inte våra kära barn helt ska ruttna på att vi bara bygger, åker till brädgården och städar bort byggdamm gick vi den här helgen al in och ordnade två ”barnvakter”. Japp, vi föll för studsmattetjatet MEN jag måste säga att jag är mycket, mycket nöjd med beslutet. Inte bara för att barnen såväl studsar som ligger där och tittar upp på himlen och filosoferar i timmar utan också för at jag själv (hör och häpna) använder den till träning. Benböj, hopp i sär och ihop med benen, utfall och situps är grymt att göra på mattan.

Vuxen-plockepinn!

Vi valde NORTH Explorer från Studsexperten och just att den äv oval gör den mer användningsbar för volter och gymnastik och sen var modellen mer lättplacerad i vår trädgård än vad en stor rund var. En ljusslinga i den gör att det till och med är snyggt från köksfönstret! Jag vill gärna ha lite koll på barnen varför jag vill ha den placerad så att jag kan se och höra dem från köksfönstret.

Vill också tipsa om att låta barnen vara med så mycket som möjligt, de växer verkligen med uppgiften och den här lilla kiosken vi byggt av spillmaterial och bygglådor, tapetserad med vaxduk, är fortfarande favorit i trädgården.

Tada! Och japp, det är vår hund Texas bakom disken.

Nästa byggprojekt blir en sådan här koja – som jag faktiskt hade ett möte i på en mediabyrå – perfekt när man vill klättra upp och vara lite själv. Hade vi haft högt i tak i källaren hade jag byggt den där, nu får det bli i trädgården med ett mer tåligt plasttak.