Full agenda men ändå så rogivande

Vi bor på fyra olika hotell under vår vistelse här, vilket jag älskar. De bästa resorna är combo-resor, antingen combon storstad/beach eller, som här där det mest är beach, att byta hotell några gånger för att få omväxling. Club Med är det hotell vi vet är mest anpassat för barnen. De träffar nya kompisar, tränar på sin engelska och agendan är precis så fulltecknad som man vill att den ska vara. Jag vaknar innan 06 varje morgon och tar en långpromenad på stranden. Alldeles stilla och vackert, allting vaknar till liv och det är inte riktigt hett än.

Stranden är hur lång som helst och inbjuder verkligen till promenader, antingen i sanden eller uppe på en stenlagd ”path”. Ungefär tjugo minuter bort finns ett område med butiker och restauranger. Om man vill shoppa lite mer ”local”. Det ligger också flera massageställen och spa i närheten, kostar ca 80 kronor för en timmes helkroppsmassage.

Club Med har det största området och det finns alltid en plats i stillhet om man önskar det. Stort utbud av aktiviteter men också lugn och ro. Vi kanske inte riktigt är de största anhängarna av showerna, som är varje kväll, men gästerna från Frankrike, Kina och Japan fullkomligt älskar showerna och kan varenda dans!

Under taket där borta är bardelen där man kan hämta smoothies, kaffe, öl och vad man nu önskar från morgon till morgon.

Fina detaljer över allt. Älskar de här gamla Balinesiska statyerna, och stenen som blir svart och grön av fukten. Idag står paddle, surf och tennis på agendan!

Och kompishäng! Lukas och Sophie (och vi!) hittar nya vänner hela tiden, roligt och givande att höra hur det är i andra länder. Här en familj från Australien som vi hänger med. Vi har också träffat en familj från Sydafrika och det är väldigt spännande och intressant att höra hur de lever med skolsystem, kriminalitet, korrumption, skatter etc. Vardagen helt enkelt. Allt avhandlas!

Making new mail-friends!