Hänger med powerkvinnorna Isabella Lövin och Alexandra Charles!

Forskare utav rang där vi har Barbro Kjellström till vänster och Karin Schenk-Gustafsson till höger. Mellan dem tar Alexandra Charles och Isabella Lövin plats.

Häng med powerkvinnorna Barbro Kjellström, Alexandra Charles, Isabella Lövin och Karin Schenk-Gustafsson

Vilken kvinnlig, feministisk jämställdhetsboost jag får nu! Jag skriver en del även för andra titlar, bland annat jobbar jag lite med Alexandra Charles fina 1.6 och 2.6 Miljonerklubben. Här är det fotografering samt intervjuer till nästa utgåva där jag då håller i texterna. Temat är, förutom röda kläder som ni ser, kvinnlig hälsa och vi pratar oss varma om sjukskrivningar, utbrändhet och denna jädra stress och press som håller på att ta över. Visste ni att till exempel hjärt- och kärlsjukdomar står för den största dödligheten bland oss kvinnor? Och då vet vi knappt om när vi drabbas av hjärtinfarkt. Vi tror att det ska bli bröstsmärtor och tryck mot bröstet – så som vi sett i filmer att man mår när man drabbas av hjärtinfarkt – men icke. Det kan vara att du känner dig andfådd och bara utmattad – inte alls smärtor i bröstet. Tänk på det! De andra två kvinnorna är också riktiga fullblodsproffs när det kommer såväl jämställdhet som till medicin. Forskare utav rang där vi har Barbro Kjellström till vänster och Karin Schenk-Gustafsson till höger. Båda två grymma forskare inom just kvinnlig hälsa och starka förespråkare att vi måste forska MER på kvinnokroppen och våra organ separat, inte tro att vi är likadana inuti som männen. Det skiljer mer än vad man kan tro. Detta kan ni läsa mera om i Svenska Dagbladet snart och även, om ni inte redan är det, bli medlemmar i 1.6 eller 2.6 Miljonerklubben så får ni inbjudan till intressanta seminarium, ni får magasinet fyra gånger om året och massa annat matnyttigt.

Bakom kulisserna-fix med Isabella Lövin

Och Isabella Lövin, största elogen till henne som vågar kaxa upp mot pajasen Trump. Älskar att flera utav våra kvinnliga ministrar är så coola och vågar sätta sig upp mot de här galningarna till män. Ryssland, USA – spelar ingen roll! Här kommer vi tuffa, svenska kvinnor och vi viker icke! Jag pratade givetvis en hel del med Isabella om genomslaget utav bilden där hon, omringad av kvinnor, skriver på klimatavtalet. En direkt känga mot Trump.

Isabella, trodde du att det skulle bli så omskrivet som det blev?

  • Att den togs emot så starkt tycker jag givetvis är väldigt glädjande. Vi bestämde oss för att ta en bild när jag signerar klimatavtalet, vi vill förmedla den fina bild vi har i vårt land där vi visar att vi inte tänker gå tillbaka utan framåt. Sedan ”råkar” jag ha kvinnliga kollegor omkring mig, berättar Isabella med ett skratt.

Bra ringar på vattnet med andra ord!

  • Absolut, budskapet gick hem och jag har precis landat från New York och ja, man kan säga att jag numera är världskändis i FN!