Hello Bali!!!

Hur härligt! Efter en lång, men helt smärtfri, flygresa har vi landat i värmen på Bali. Det är regnsäsong så vi är inställda på ömsom regn, ömsom sol. Förhoppningsvis lite sol i alla fall – tror aldrig jag känt mig i så stort behov av värme, färger, sol och familytime som nu… Är inte den här hösten och vintern den mörkaste i mannaminne? Vår älskade, finaste Texas gick bort för en månad sedan och livet har liksom blivit ännu mörkare efter det. Att ha haft hund varje dag i över tolv år är en fantastiskt härlig vana och tomheten och saknaden efter honom är enorm. Han ska ju bara finnas där och lufsa runt.. Men, livet är som livet är och Texas fick ett fantastiskt liv och har givit så många fina stunder till så många. Det är som att han hela tiden skickar små hälsningar till mig, som här på Bali, vårt första dygn. Vem dyker upp bara så där på en tavla på en utställning på gatan! Älskade hårbollen Texas.

Och originalet:

Vilken blick eller hur! Så klok och närvarande. Ok… snapp out of it.. Här hänger vi på Club Med, ni som följer mig vet att det är vår familjs absoluta favoritkedja. Vi har aldrig, på riktigt aldrig, blivit besvikna och kommer garanterat fortsätta spara pengar för att kunna hänga på flera utav deras fina resorts världen över. Dels är det absolut toppklass på såväl råvaror som anrättningar vad gäller mat och dryck och sen har vi fallit dit för alla aktiviteter. Tennis, golf, olika träningspass såväl i poolen, på beachen och på gymmet. Det finns ALLTID tusen saker/aktiviteter att välja mellan och vi, människor av den mest rastlösa sorten, är i himmelriket. Börjar dagen med ett yogapass på stranden, sedan är det aquaworkout i poolen följt av vattenpolo, tennis på eftermiddagen och så en magisk middag på det!

Sunriseyoga 07.50 varje morgon!

Vattengympa och japp, det är jag som är poolens blekaste blondin med Sophie, i oranga puffar, och Lukas på min vänstra sida.

Lukas kör på alla aktiviteter han kan… Här vattenpolo och nedan trampolin!

Skönt häng på stranden också, givetvis, och som alltid med Club Med finns det också en ”zen-pool” för vuxna som önskar lite stillhet. Det är inte så mycket stillhet i den stora poolen om jag säger så!

Vi har bara varit här två dygn och än så länge har vi tur med vädret. Det verkar som att det är lite regn på morgonen, sen finare och sen kommer det in lite regn sen eftermiddag. Temperaturen är helt perfekt och det går absolut att få lite ”svalka” i skuggan. Fuktigt, ja men inte så att man lider av det. Otroligt härligt att byta miljö och få gå i flipflops! Inte ett spår av askmolnet och det finns riktigt bra resor hit så in och boka!

Det är inte svårt att förstå att barnen älskar Club Med!