Leos Lekland och dejt på Brasserie Balzac med min älskling

Leo har fått ett till lekland, denna gång i Kungens Kurva. Tack Mia Jorpes och Wonderland Event för inbjudan!

Ett kväll helt i mina barns smak kan man lugnt säga att invigningen utav Leos Lekland i Kungens Kurva bjöd på. 10.000 kvm barnanpassad klätter-lek-hopp-park är en bra beskrivning. Leo välkomnade på gröna mattan och vi lekte av oss i tre svettiga timmar, paus för en riktigt god bulgursallad med grillad kyckling extra plus till den lite otippat måste jag säga då maten på sådana här lekställen inte brukar vara särskilt smakrik. Sophie somnade, enligt mormor då jag smet iväg på kvällsdejt med mannen efter leklandet, med orden ”kan vi åka tillbaka till Leo i morgon?”.

Det svänger!

Kanske inte just i morgon men absolut en annan gång. Är det regnigt och kallt tycker jag några timmar här är bra mycket roligare och riktigt bra träning – jämfört med att sitta framför en skärm. Mycket klättring, studsmattor, cyklar och massa lek för alla åldrar. Lukas 7 år tycker det är precis lika roligt som Sophie, 5 år. Kan tillägga att ja, det finns wifi så behöver man sitta och jobba går det utmärkt. Barnen är tryggt inhägnade.

Min mamma var med och åkte sen hem och la barnen så fick jag gå på dejt med min stora älskling. En välbehövlig middag på Brasserie Balzac i Vasastaden, jättegott men… Skrattade åt mig själ vi går när jag konstaterade att jag kunde bocka av två tant-punkter på min dagslista.

  • Gick förbi en boutique på Riddargatan, japp butik heter boutique på Östermalm – särskilt när inget plagg kostar under tre nollor – såg en jättefin vit klänning men tänkte direkt att nja, passar inte. Vill inte längre ha klänning eller topp utan kort arm. VILL INTE VISA ÖVERARMARNA! Hur gammal har man blivit då? Bara att träna upp dem, absolut men jag kände instinktivt att klänningen var för en vältränad sak under 40-strecket. Inte till mig.
  • Att jag störde mig något oerhört på volymen inne på Balzac. Riktig tantvarning på den! Ville till och med byta krog men Mikael sa nej. Så vi satt kvar men bytte från vårt lilla bord till att sitta i baren.

Ha en härlig fredag nu!