Mitt badrum

bad-kopia

Och då kan jag säga att den här bilden är otroligt mycket snyggare än så som badrummet såg ut på riktigt. Det är som att det ligger något glansigt filter över badrummet och den fanns inte där. Icke. Huset är från 1939 och det skulle förvåna mig om något gjorts i detta badrum sedan begynnelsen… Tänkte att när vi är inne på badrum så får ni gärna kika in i vårt mini, mini här Husdoktorn Badrum

badrum-reglar-kopia-2

När de sa att de skulle riva badrummet sa jag bara, ok kör på. Blev lite av en chock när jag kom till rucklet nästa gång och kunde se rakt ner i vårt kök på våningen under. Det var nog lite där och då poletten föll ner vad det faktiskt var vi gett oss in i. Skräckblandad förtjusning men mest skräck.

februari-2016-bad-kopia

Att det inte blev någon härlig färg beror helt enkelt på att vi använt spillmaterial från tidigare badrums- och köksrenoveringar. Allt i kakel- och mosaikväg är bättre begagnat. Vitt på väggarna och jättefin, men oerhört halkig Italiensk marmor på golvet. För att inte halka i duschen har vi där lagt in en mindre sandsten som är helt ohalkig. Mycket bra.

badrum-renovering2-kopia

badrumsrenovering3-kopia-2

Kommoder, spegel och skåp från Ballingslöv, faktiskt för deras ypperliga combo utav stilren form ihop med grym funktion. Praktiskt och snyggt – precis som det ska vara! Älskar lådorna, sväljer verkligen allting och visst, hade gärna haft en spegelvägg men vi behöver allt utrymme vi kan komma åt så det fick bli ett spegelskåp. Får väldigt många frågor om våra beslag i läder och mässing också. Finns hos Ballingslöv och även hos Superfront.

koja_till_slott_dsf2951-kopia

koja_till_slott_dsf3046-kopia

koja_till_slott_dsf2941-kopia

Ni ser bara nederkanten här men spegeln som skymtar är bland den smartaste möbel ever. En vridbar helkroppsspegel med förvaring på baksidan. Familjens stora favorit ihop med vår moderna toalett som på riktigt har en ”odör-försvinnar-knapp”. Japp, nutidens tändsticka som tar bort oönskad toalettodör.

maria_rosvall_dsf4506-kopia

maria_rosvall_dsf4521-kopia

På riktigt! Senaste nytt från Geberit. Vår dörr får också många frågor och den är designad utav Stina Sandwall för Snickar Per. Vi ville behålla så mycket av husets originaldörrar, fönster och golv som möjligt men badrumsdörren gick inte att rädda MEN det är jag faktiskt glad för idag då den här är som att stänga ute hela världen. På ett behagligt och mycket snyggt sätt. Älskar detaljerna och att den är så redig. Tung, redig och bara stänger ute resten av familjen och man är helt, helt själv.

maria_rosvall_dsf4496-kopia

Och nej, inget badkar den här gången heller. Men en härlig dusch! Och vridbara spegelskåpet såg jag att man ser mer utav här.

koja_till_slott_dsf2926-kopia