IDAG, ett-årig bröllopsdag!

 

Idag har det gått ett år sedan vi gifte oss, nej, jag tänker inte säga att det känns som igår för det gör det inte. Det har hunnit rinna mycket vatten under broarna sedan dess.. TACK alla som hjälpte till att göra bröllopsdagen så fin! Tänk att man har så många fantastiska vänner och familj.! Här kommer en liten återblick från reportage i BröllopsGuiden och blandade bilder:

     

Duktiga Sara Johansson på Personliga Blomster gjorde brudbuketten med diverse smycken från min byrålåda, bla av en fjärils-ring som numera min resekompis tillika mitt gudbarns mamma Maria Roswall har fått. Hon framförde ett briljant, gulligt tal på bröllopskvällen.

 

Diverse dekorationer, förutom våra egna saker lånades av Åsa Criborn Produktion och Millings Antik på Upplandsgatan.

Klänning från Thalia: http://www.thalia.se/

 

      

Den vackra maten beställdes av min ”gamla” klasskompis Keni Bornstein på Addfood. http://www.addfood.se/

  

 

Utan Lill-Babs och hennes musiker hade det inte varit lika kul att vara på Gröna Lundsteatern. (det var ju där Beatles var förband till Lill-babs 1963.) Sen sjöng och spelade bästa Lizette Pålsson och dottern Dominique. Vi hade tur som kunde boka in Sveriges bästa vigselförrättare, Helena Valentin. Det passade ju bra på Valentin-dagen..

     

Jag älskar chokladlakritsen från Johan Bülow https://se.lakrids.nu/  Annika på Ankans Tårtverkstad fixade den jättevackra tårtan.  http://ankanstartverkstad.se/

    

Duktiga inredaren och designern Andreas Standar hjälpt till att duka och dekorera med hjälp av flera snälla vänner, Annica, Christina, Eva och Malin + såklart , undertecknad..

 

Festfixare Johan Petré körde oss i en av sina gamla kultbilar. Jonas Hessman köpte 100 rosor, han och fru Jennifer delade ut dom, det var ju faktiskt alla hjärtans dag. Christina, Elisabet och Ekis hjälpte till med servering på Gröna Lundsteatern, många mums-mums blev det…  Marie-Therese, tack för hjälp med planeringen,. och tack journalist Ann Löfberg för jul och nyårsresan till Dominikanska. Tack för insamling till dörr på Smedjan och för ett tak till en skorsten. Ja, TACK alla! Ett fantastiskt sätt att pigga upp den tråkigaste månaden på året. Att ha ett bröllop..

   

Som avslut kommer ett citat från Benjamin Franklin: ”Keep you eyes wide open before marriage, half shut after”.

Ha en fin Valentines Day!!