Annonsera hos oss

Creative Sales

Inspiration My Home är en livsstils- och inredningstidning riktad till utvalda villaägare i områdena i Stockholm. Magasinet inspirerar och vägleder en selekterad och högkvalitativ målgrupp kring allt det självklara som angår läsarens boende, men också kring livsstil så som familjen, resor, mat och dryck, motion, hälsa, trädgård med mera.

Så mycket mer än en annons

Vi vill gärna kalla oss det ”personliga” förlaget, en partner som ger lite mer helt enkelt. Våra partners är viktiga för oss och för att maximera varumärkesbyggande knyter vi ihop print med digital närvaro samt delaktighet vårt redaktionella material.

Ett partnerskap genom tidningen Inspiration My Home men också med ”ringar på vattnet” på webben genom Native Advertisning, exklusiva utlottningar och olika former av läsarupplevelser såsom renoveringar, events och läsarresor. Vision Planet Publishing är mer en samarbetspartner än en begränsad traditionell marknadskanal.

Husdoktorn

Ett bra exempel är vårt uppskattade reportage ”Husdoktorn” där vi gör om delar i hem i inspirerande före/efter reportage. Vi renoverar, stylar, fotar och filmar. Material som blir reportage i magasinet men även förlängt på nätet. Och det kanske bästa av allt – material ni som partner även får och kan använda i era egna kanaler.

Vedum, Grythyttans Stålmöbler, Weber, Siemens, Cervera, Club Med, Svedor och IF är några utav våra partners genom åren.

Direktkontakt förlag

Louise Yourstone Tegborg mobil: +46709147704 louise @ visionplanet dot se

 

Materiallämning sker via annons@inspirationmyhome.se

Events & Tävlingar

Vi vet våra läsares värde och vi vet värdet av personligt, utvalt och nischat varumärkesbyggande. Genom att skapa ett event tillsammans med oss är vi länken från ert varumärke till dess potentiella köpare där vi förlänger kontakten med våra läsare och följare till ert varumärke. Tillsammans utformar vi eventet, eller tävlingarna, för att stärka ert varumärke alternativt för att få direktförsäljning.  Såväl våra events som våra exklusiva tävlingar har visat sig vara väldigt populära.

Vi delar in våra tävlingar i två olika kategorier

Tävla – Premium, här hittar ni våra extra fina tävlingar där våra besökare kan vinna exklusiva priser under en längre period. För att vara med och tävla behöver våra tävlanden gå in på respektive partners tävlingssida.

Tävla – Vinstregn, här kan ni som vår partner få möjlighet att visa upp era fina produkter och varumärken.