Annonsera hos oss

Creative Sales

Inspiration My Home Àr en livsstils- och inredningstidning riktad till utvalda villaÀgare i omrÄdena i Stockholm. Magasinet inspirerar och vÀgleder en selekterad och högkvalitativ mÄlgrupp kring allt det sjÀlvklara som angÄr lÀsarens boende, men ocksÄ kring livsstil sÄ som familjen, resor, mat och dryck, motion, hÀlsa, trÀdgÄrd med mera.

SÄ mycket mer Àn en annons

Vi vill gĂ€rna kalla oss det ”personliga” förlaget, en partner som ger lite mer helt enkelt. VĂ„ra partners Ă€r viktiga för oss och för att maximera varumĂ€rkesbyggande knyter vi ihop print med digital nĂ€rvaro samt delaktighet vĂ„rt redaktionella material.

Ett partnerskap genom tidningen Inspiration My Home men ocksĂ„ med ”ringar pĂ„ vattnet” pĂ„ webben genom Native Advertisning, exklusiva utlottningar och olika former av lĂ€sarupplevelser sĂ„som renoveringar, events och lĂ€sarresor. Vision Planet Publishing Ă€r mer en samarbetspartner Ă€n en begrĂ€nsad traditionell marknadskanal.

Husdoktorn

Ett bra exempel Ă€r vĂ„rt uppskattade reportage ”Husdoktorn” dĂ€r vi gör om delar i hem i inspirerande före/efter reportage. Vi renoverar, stylar, fotar och filmar. Material som blir reportage i magasinet men Ă€ven förlĂ€ngt pĂ„ nĂ€tet. Och det kanske bĂ€sta av allt – material ni som partner Ă€ven fĂ„r och kan anvĂ€nda i era egna kanaler.

Vedum, Grythyttans StÄlmöbler, Weber, Siemens, Cervera, Club Med, Svedor och IF Àr nÄgra utav vÄra partners genom Ären.

Direktkontakt förlag

Louise Yourstone Tegborg mobil: +46709147704 louise @ visionplanet dot se

 

MateriallÀmning sker via annons@inspirationmyhome.se

Events & TÀvlingar

Vi vet vÄra lÀsares vÀrde och vi vet vÀrdet av personligt, utvalt och nischat varumÀrkesbyggande. Genom att skapa ett event tillsammans med oss Àr vi lÀnken frÄn ert varumÀrke till dess potentiella köpare dÀr vi förlÀnger kontakten med vÄra lÀsare och följare till ert varumÀrke. Tillsammans utformar vi eventet, eller tÀvlingarna, för att stÀrka ert varumÀrke alternativt för att fÄ direktförsÀljning.  SÄvÀl vÄra events som vÄra exklusiva tÀvlingar har visat sig vara vÀldigt populÀra.

Vi delar in vÄra tÀvlingar i tvÄ olika kategorier

TĂ€vla – Premium, hĂ€r hittar ni vĂ„ra extra fina tĂ€vlingar dĂ€r vĂ„ra besökare kan vinna exklusiva priser under en lĂ€ngre period. För att vara med och tĂ€vla behöver vĂ„ra tĂ€vlanden gĂ„ in pĂ„ respektive partners tĂ€vlingssida.

TĂ€vla – Vinstregn, hĂ€r kan ni som vĂ„r partner fĂ„ möjlighet att visa upp era fina produkter och varumĂ€rken.