Annonsera hos oss

Creative Sales

Inspirationmyhome.se Àr en digital livsstils- och inredningsajt. Onlinemagasinet inspirerar och vÀgleder en selekterad och högkvalitativ mÄlgrupp kring allt det sjÀlvklara som angÄr lÀsarens boende, men ocksÄ kring livsstil sÄ som familjen, resor, mat och dryck, motion, hÀlsa, trÀdgÄrd med mera.

SÄ mycket mer Àn en annons

Vi vill gĂ€rna kalla oss det ”personliga” förlaget, en partner som ger lite mer helt enkelt. VĂ„ra partners Ă€r viktiga för oss och för att maximera varumĂ€rkesbyggande med digital nĂ€rvaro samt delaktighet vĂ„rt redaktionella material.

Ett partnerskap genom Inspirationmyhome.se men ocksĂ„ med ”ringar pĂ„ vattnet” pĂ„ webben genom Native Advertisning, exklusiva utlottningar och olika former av lĂ€sarupplevelser sĂ„som renoveringar, events och lĂ€sarresor. Vision Planet Ă€r mer en samarbetspartner Ă€n en begrĂ€nsad traditionell marknadskanal.

Husdoktorn

Ett bra exempel Ă€r vĂ„rt uppskattade reportage ”Husdoktorn” dĂ€r vi gör om delar i hem i inspirerande före/efter reportage. Vi renoverar, stylar, fotar och filmar. Material som blir reportage i magasinet men Ă€ven förlĂ€ngt pĂ„ nĂ€tet. Och det kanske bĂ€sta av allt – material ni som partner Ă€ven fĂ„r och kan anvĂ€nda i era egna kanaler.

Vedum, Grythyttans StÄlmöbler, Weber, Siemens, Cervera, Club Med, Svedor och IF Àr nÄgra utav vÄra partners genom Ären.

Events & TĂ€vlingar

Vi vet vĂ„ra lĂ€sares vĂ€rde och vi vet vĂ€rdet av personligt, utvalt och nischat varumĂ€rkesbyggande. Genom att skapa ett event tillsammans med oss Ă€r vi lĂ€nken frĂ„n ert varumĂ€rke till dess potentiella köpare dĂ€r vi förlĂ€nger kontakten med vĂ„ra lĂ€sare och följare till ert varumĂ€rke. Tillsammans utformar vi eventet, eller tĂ€vlingarna, för att stĂ€rka ert varumĂ€rke alternativt för att fĂ„ direktförsĂ€ljning.  SĂ„vĂ€l vĂ„ra events som vĂ„ra exklusiva tĂ€vlingar har visat sig vara vĂ€ldigt populĂ€ra.

Vi delar in vÄra tÀvlingar i tvÄ olika kategorier

TĂ€vla – Premium, hĂ€r hittar ni vĂ„ra extra fina tĂ€vlingar dĂ€r vĂ„ra besökare kan vinna exklusiva priser under en lĂ€ngre period. För att vara med och tĂ€vla behöver vĂ„ra tĂ€vlanden gĂ„ in pĂ„ respektive partners tĂ€vlingssida.

TĂ€vla – Vinstregn, hĂ€r kan ni som vĂ„r partner fĂ„ möjlighet att visa upp era fina produkter och varumĂ€rken.